Selecteer een pagina

Een inspirerende dag voor gelijkgestemden waarbij
zelfontwikkeling, contact en actie voorop staan.

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 september 2021 staan de Geluksdagen op het programma. Na het succes van de eerste editie zijn we in het najaar terug met een nieuw evenement. Ditmaal in de vorm van een tweedaagse. Dat houdt in dat bezoekers de mogelijkheid hebben om op één of beide dag(en) deel te nemen aan ons programma.

Waarom?

Omdat we inspirerende, spiritueel verbonden mensen zijn. We kunnen allemaal van elkaar leren tijdens de reis die we maken.

 

Voor wie?

Voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling, spirituele ontwikkeling en ontwikkeling van het geluk van het leven.

 

Wat gaan we doen?

Het programma van de Geluksdagen bestaat uit workshops, seminars en ontmoetingsmomenten met andere deelnemers. We hebben een uiteenlopend aanbod. Van zenmeditatie tot zelfhealing en alles wat daar tussenin zit. 

 

Waar kan ik me inschrijven voor de workshops?

Op de Geluksdag zelf. Vanaf 8:00 uur is de inloop. Vanaf dat moment kan je jouw inschrijvingen voor de workshops regelen. Hier geldt wel: vol = vol. Wees er dus vroeg bij, zodat je verzekerd bent van deelname aan jouw favoriete workshops.

 

Locatie

De Beukenhof, Capucijnenstraat 46, 5074 PJ Biezenmortel

Dagprogramma’s

Klik op onderstaande afbeeldingen voor de PDF-bestanden van het programma en informatie over de workshops.

Vrijdag 24 september

Zaterdag 25 september

Workshops

Vrijdag 24 september

The Power of Now – Dennis

Denken is brons, voelen is zilver, daadkracht is goud. Negentig procent van alle projecten falen door een gebrek aan doorzettingsvermogen wat komt uit je onderbuik. De power of now is een manier om door uitdagende situaties te komen en om te aarden. In deze workshop neemt Dennis je mee in een reis naar je eigen “gut feeling”. Na de workshop ben je succesvoller als mens én als ondernemer!

Dennis

Dennis Oemar Said is een fenomeen op het gebied van gastvrijheid. Hij verbetert het onderscheidend vermogen en rendement met bedrijfskundige instrumenten op strategisch en operationeel niveau op de horecamarkt. Dat doet hij met unieke data over vraag en aanbod. Dennis helpt horeca ondernemers naar het hoogste niveau en organiseert baanbrekende events op het raakvlak van business en entertainment. Daarnaast is hij een zeer bevlogen regiomanager van een internationale netwerkorganisatie. Zijn voorkomen is bescheiden, maar zijn daadkracht intens.

Als adviseur is hij voortdurend bezig met achteruit kijken en vooruit plannen. Zelfs bij het doorlichten van een organisatie kijkt hij hoe processen in het verleden ingericht waren en wat er in de toekomst gaat veranderen. Maar belangrijker nog: Wat gebeurt er nu? Waar zijn we nu? En hoe voelen we ons nu? Hij kent als geen ander de kracht van het nu.

Systemisch kijken naar jezelf en geluk – Paul & Marianne

Ervaar om de systemische energie te voelen en het thema geluk vanuit een systemische blik te bekijken. We beginnen bij het begin en bouwen op naar een aantal systemische oefeningen die je zelf kunt doen, ook na deze dag. Verwacht wat theorie, uitleg, muziek, oefeningen, ruimte voor delen van ervaringen en wat te leren over jezelf.

Paul

Paul vermaakt zich met technische bezigheden en persoonlijk contact. Dat laatste heeft hem ertoe bewogen om aan de slag te gaan als coach. Zowel in het onderwijs als op particulier vlak. In deze rol staat het helpen van anderen centraal. Het ontdekken van zichzelf in zo’n proces is een mooie bijkomstigheid. Paul doet alles op gevoel en is gespecialiseerd in energie, focus en richtingsbepaling.

Marianne

In 2001 begon Marianne met haar spirituele reis. Via reiki heeft ze haar passie gevonden in holistische werken, via o.a. bio energetisch lichaamswerk, massages en natuurlijke ondersteuning. Dat ging met pieken en dalen. Zoals Marianne het zelf gekscherend omschrijft is ze in het verleden Cum Laude geslaagd voor zelfsabotage. Inmiddels heeft ze haar eigen geluk gevonden en wil ze andere mensen begeleiden in hun zoektocht naar zelfliefde.

I am; leven vanuit je hartskern – Rombout

Je liefdevolle kern in je hart noemen we de I-Am. Je bent welkom om hier kennis mee te maken en te ontdekken hoe dit als sleutel kan werken voor alle oplossingen. We zullen werken aan ontspanning, ease en verbinding met jezelf en anderen. En je leert hoe je dit zelf thuis kan toepassen.

Rombout is sinds 2003 volop op het spirituele pad. Vanaf dat moment realiseert hij zich dat wij mensen de werkelijkheid creëren. Sinds hij de I-Am ontdekt heeft, zijn dingen nog meer op hun plek gevallen. Zo leerde hij op vloeiende wijze zijn frequentie te verhogen en sturing te geven aan het leven, vanuit het hart. En dat is precies wat er nu nodig is in de wereld.

Rombout

Rombout is sinds 2003 volop op het spirituele pad. Vanaf dat moment realiseert hij zich dat wij mensen de werkelijkheid creëren. Sinds hij de I-Am ontdekt heeft, zijn dingen nog meer op hun plek gevallen. Zo leerde hij op vloeiende wijze zijn frequentie te verhogen en sturing te geven aan het leven, vanuit het hart. En dat is precies wat er nu nodig is in de wereld.

PRI – Jeroen

Zonder het te weten zien we het heden telkens maar weer gekleurd door dezelfde kleur die ons verleden had. De ervaringen in onze eerste levensjaren vormen de blauwdruk voor de rest van ons leven: Kunnen we onze omgeving vertrouwen of moeten we op onze hoede zijn? Leren we dat we goed genoeg zijn zoals we zijn zonder dat we daarvoor iets hoeven te doen? Is er steun begrip en liefde of worden we juist gekleineerd en bekritiseerd? 

In deze workshop laten Cees en Jeroen je zien en ervaren hoe deze blauwdruk ons leven vandaag de dag nog steeds – vaak onbewust – beïnvloedt en hoe we ons daarvan kunnen bevrijden.

Als je vooraf al iets meer wilt weten: kijk op www.prionline.nl of www.jeroenverdonk.nl

Jeroen

In zijn ruim 35 jaar ervaring als fysiotherapeut is Jeroen altijd op zoek geweest naar oorzaak van klachten in het lichaam. Vanuit een fysieke benadering zoals overbelasting, te weinig kracht, matig uithoudingsvermogen ontwikkelde zich dat door naar dieperliggende oorzaken. Emotionele klachten zoals stress, spanning, angst, boosheid, onzekerheid, en desinteresse kwamen in beeld en hij zag steeds meer hoe dat zich elke keer weer vertaalde in fysieke spanning en klachten. Als PRI-therapeut leerde hij vervolgens ook waar die emotionele spanning door ontstond en hoe daar mee om te gaan.

Transformeren naar de mooiste versie van jezelf – Henk

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar is mogelijk voor iedereen. Bij het Transformatief Coachen wordt er gewerkt op alle niveaus van ons bestaan om uiteindelijk te komen tot de ware essentie die we allemaal zijn. Er wordt gewerkt op mentaal, sociaal en persoonlijkheidsniveau, maar ook op de diepere emotionele- en spirituele lagen, waar meestal de wortels van veel issues liggen.

Alle andere lagen hebben we er in dit leven of vorige levens omheen gebouwd en houdt ons weg om de mooiste versie van onszelf te zijn.

In de workshop gaan we energetisch werken om blokkades die je bij jezelf herkent te transformeren. We laten je voelen hoe het is om een issue op te pakken en die vanuit diverse kanten te bekijken. Het zien, voelen en erkennen is vaak het begin van de transformatie.

Henk

Henk houdt zich al vele jaren bezig met de weg van de zelf ontwikkeling. Het eindpunt wordt nooit bereikt en dat maakt het pad ook zo mooi en uitdagend. Op het pad is de ander altijd de spiegel voor jezelf. En door jezelf te leren kennen kunnen we allemaal ervaren dat we onderdeel uitmaken van het allesomvattende. Henk combineert in zijn leiderschap het gevoel met de ratio en begeleidt op die wijze de anderen op hun weg naar zelfkennis en liefde.

Geluk in Business – Peter

Ben jij nog gelukkig in je bedrijf? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Werk jij meer in je bedrijf dan aan je bedrijf? Waarom ben je ooit gestart met je bedrijf? Heb je alle controle in je tijd? Wat motiveert je? Heb je het juiste team die aansluit op jouw waarden? Waar word je blij van?

Deze vragen en nog veel meer komen aan de orde in de workshop “geluk in Business” waarin ik in 6 stappen uitleg hoe je jouw bedrijf kan laten werken zonder dat jij ervoor aanwezig hoeft te zijn.

Het is een interactieve workshop waarin we kijken naar de vele facetten van het ondernemen maar ook naar persoonlijke plannen, het bedrijf moet tenslotte ten dienste staan van jou en niet andersom!

Nu ben jij aan de beurt!

Peter

Peter is een business coach die meer dan 30 jaar ervaring heeft in middelgrote bedrijven als Finance Manager en als Managing Director. In deze rollen heeft hij 13 bedrijven in verschillende landen binnen Europa opgericht en aangestuurd. Naast al zijn corporate werkervaring is Peter opgeleid als gecertificeerde mediator en NLP allround communicatie trainer. Samen met zijn vrouw, kinderen en 2 bulldoggen woont hij in Ouddorp op slechts 500 meter van het strand. Daar is hij vaak te vinden om een ‘frisse wind’ te halen. En voor de sportieve uitdagingen stapt Peter op de fiets, de golfbaan of maakt hij gebruik van zijn eigen home gym.

Communiceren vanuit je eigen kracht – Rose & Nando

Authentiek communiceren, het klinkt makkelijker dan het is. Hoe zorg je ervoor dat je bij jezelf blijft? Daarbij is het belangrijk om te weten wat je belangrijk vindt, het te voelen bij jezelf en het ook te kunnen verwoorden in je eigen woorden. Communiceren is belangrijk in je relaties, zowel in werk als privé. Weet jij te benoemen wat jij belangrijk vindt in relaties? Wat zijn jouw kernwaardes? Deze en andere vragen gaan we door middel van interactieve opdrachten beantwoorden in deze workshop. Zo leer jij vanuit je eigen kracht communiceren, in zowel werk als privé.

Rose

Voor Rose is verbinding, zowel met zichzelf als met anderen, al jarenlang een essentieel thema. Ze focust zich op persoonlijke ontwikkeling door middel van meditatie en reflectie. Daarnaast houdt ze ervan om op een speelse manier naar relaties te kijken, zowel zakelijk als privé, om ze zo bewuster te onderhouden en te verbeteren. Zelf heeft ze een relatievorm gevonden die bij haar past en ze wil daarbij mensen begeleiden in hun zoektocht naar hun eigen vorm van relatie, om zo hun eigen waarheid te ontdekken.

Van klank naar kern – Guido

Alles is frequentie, vibratie en trilling, elk heeft zijn eigen kleur en klank. Wanneer je je open stelt mag je ontvangen en ervaren waar je mee bent verbonden. Wat komt er vrij wanneer er frequentie vibratie of trilling door je heen stroomt?

In de workshop zullen we starten met ademhalingsoefeningen om het hoofd tot rust te brengen. Dit loopt over in een geleide meditatie/soundhealing. Tijdens de workshop wordt er afgestemd op de groep en de klanken gemaakt die resoneren met het veld. Maak kennis met de klanken en talen van de kosmos die je verbinden met je ware wezenheid.

Guido

Al op jonge leeftijd kwam Guido in aanraking met meditatie en sjamanisme. Hij merkte wat voor een effect dat dat had op zijn systeem en mentale gesteldheid. Het zoeken en onderzoeken in de jaren die daarop volgde in verschillende vormen van religies, culturen, ceremonies, martial arts, sjamanisme, spiritualiteit, breath-work, kunstvormen, meditatie, plantmedicijn en andere invalshoeken heeft vele deuren geopend.

Een van de belangrijkste deuren is die naar het hart. Wanneer deze helemaal open mag staan en er overal licht mag schijnen ben je daar waar het leven vanuit je ware wezenheid mag beginnen. Dan mag alles er zijn. Je staat op je eigen vierkant van bouw zonder ruis en kan gaan manifesteren wat nodig is om dit vierkant tot fundament te maken.

Zaterdag 25 september

Gezonde voeding bestaat niet – Lanke

Op dagen dat je lekker in je vel zit, waarop alles lekker loopt, maak je vaak makkelijker gezonde voedingskeuzes dan op drukke dagen waarin je meer stress ervaart. Je stress-eten kan je laten zien waar je jouw natuurlijke flow blokkeert en je energie weglekt. Je bewust worden van je voedingspatroon brengt een persoonlijk ontwikkelingsproces op gang waarin je dichter bij jezelf komt, het gevoel meer jezelf te zijn. Het maakt je Duurzaam Gezonder.

Lanke Broeders, natuurgeneeskundige, laat je in deze workshop ervaren hoe de samenhang is tussen je voeding, mindset en gezondheid.

Lanke

Lanke Broeders, natuurgeneeskundige en ingenieur ecologie, geboren met astma en als kind al een sterke band met de natuur. Ze ging al op vroege leeftijd op zoek naar manier hoe je je gezonder kunt voelen zonder allerlei medicijnen te gebruiken. Dit heeft geleid naar een eigen visie op voeding, mindset en gezondheid die beschreven staat in haar boek: ‘Gezonde voeding bestaat niet (2019). Bij Centrum Lanke ontwikkelen ze sinds 2018 initiatieven om deze visie ook samen met anderen in de natuur te beleven.

Systemisch kijken naar jezelf en geluk – Paul & Marianne 

Ervaar om de systemische energie te voelen en het thema geluk vanuit een systemische blik te bekijken. We beginnen bij het begin en bouwen op naar een aantal systemische oefeningen die je zelf kunt doen, ook na deze dag. Verwacht wat theorie, uitleg, muziek, oefeningen, ruimte voor delen van ervaringen en wat te leren over jezelf.

Paul

Paul vermaakt zich met technische bezigheden en persoonlijk contact. Dat laatste heeft hem ertoe bewogen om aan de slag te gaan als coach. Zowel in het onderwijs als op particulier vlak. In deze rol staat het helpen van anderen centraal. Het ontdekken van zichzelf in zo’n proces is een mooie bijkomstigheid. Paul doet alles op gevoel en is gespecialiseerd in energie, focus en richtingsbepaling.

Marianne

In 2001 begon Marianne met haar spirituele reis. Via reiki heeft ze haar passie gevonden in holistische werken, via o.a. bio energetisch lichaamswerk, massages en natuurlijke ondersteuning. Dat ging met pieken en dalen. Zoals Marianne het zelf gekscherend omschrijft is ze in het verleden Cum Laude geslaagd voor zelfsabotage. Inmiddels heeft ze haar eigen geluk gevonden en wil ze andere mensen begeleiden in hun zoektocht naar zelfliefde.

Van klank naar kern – Guido

Alles is frequentie, vibratie en trilling, elk heeft zijn eigen kleur en klank. Wanneer je je open stelt mag je ontvangen en ervaren waar je mee bent verbonden. Wat komt er vrij wanneer er frequentie vibratie of trilling door je heen stroomt?

In de workshop zullen we starten met ademhalingsoefeningen om het hoofd tot rust te brengen. Dit loopt over in een geleide meditatie/soundhealing. Tijdens de workshop wordt er afgestemd op de groep en de klanken gemaakt die resoneren met het veld. Maak kennis met de klanken en talen van de kosmos die je verbinden met je ware wezenheid.

Guido

Al op jonge leeftijd kwam Guido in aanraking met meditatie en sjamanisme. Hij merkte wat voor een effect dat dat had op zijn systeem en mentale gesteldheid. Het zoeken en onderzoeken in de jaren die daarop volgde in verschillende vormen van religies, culturen, ceremonies, martial arts, sjamanisme, spiritualiteit, breath-work, kunstvormen, meditatie, plantmedicijn en andere invalshoeken heeft vele deuren geopend.

Een van de belangrijkste deuren is die naar het hart. Wanneer deze helemaal open mag staan en er overal licht mag schijnen ben je daar waar het leven vanuit je ware wezenheid mag beginnen. Dan mag alles er zijn. Je staat op je eigen vierkant van bouw zonder ruis en kan gaan manifesteren wat nodig is om dit vierkant tot fundament te maken.

PRI – Jeroen

Zonder het te weten zien we het heden telkens maar weer gekleurd door dezelfde kleur die ons verleden had. De ervaringen in onze eerste levensjaren vormen de blauwdruk voor de rest van ons leven: Kunnen we onze omgeving vertrouwen of moeten we op onze hoede zijn? Leren we dat we goed genoeg zijn zoals we zijn zonder dat we daarvoor iets hoeven te doen? Is er steun begrip en liefde of worden we juist gekleineerd en bekritiseerd? 

In deze workshop laten Cees en Jeroen je zien en ervaren hoe deze blauwdruk ons leven vandaag de dag nog steeds – vaak onbewust – beïnvloedt en hoe we ons daarvan kunnen bevrijden.

Als je vooraf al iets meer wilt weten: kijk op www.prionline.nl of www.jeroenverdonk.nl.

Jeroen

In zijn ruim 35 jaar ervaring als fysiotherapeut is Jeroen altijd op zoek geweest naar oorzaak van klachten in het lichaam. Vanuit een fysieke benadering zoals overbelasting, te weinig kracht, matig uithoudingsvermogen ontwikkelde zich dat door naar dieperliggende oorzaken. Emotionele klachten zoals stress, spanning, angst, boosheid, onzekerheid, en desinteresse kwamen in beeld en hij zag steeds meer hoe dat zich elke keer weer vertaalde in fysieke spanning en klachten. Als PRI-therapeut leerde hij vervolgens ook waar die emotionele spanning door ontstond en hoe daar mee om te gaan.

Iedereen wil verbinden – Chris

Mijn vader kwam In 2018 kwam vader plots te overlijden en toen drong het door: Het leven is te kort om geen plezier te hebben.

Voor de dood van mijn vader was ik alleen maar aan het rennen en vliegen binnen mijn bedrijf. In de eerste jaar heb ik daar veel plezier aan beleeft, lekker bouwen en mijn droom was om mensen te helpen in mijn eigen fysio praktijk. Al snel werd het meer locaties, meer omzet, meer medewerkers. Ik ging harder en meer werken, totdat ik het plezier in het ondernemen verloor… als ook het plezier in mijzelf. Dat kon anders.

In de daaropvolgende jaren heb ik het roer omgegooid. De tools die ik geleerd heb deel ik graag met jou. Ik neem je mee op reis… om weer te durven dromen. Om je verduidelijking te geven, om je leven richting te geven. En dan natuurlijk om jou de tools te geven om dit te manifesteren in concrete stappen.

Chris

Al zijn hele leven is Chris zoekende naar zingeving. Dat leidde op een gegeven moment tot een psychose en ‘12 opleidingen; 13 ambachten.’ Uiteindelijk studeerde hij op z’n 31e af als fysiotherapeut. Om dan al snel tot de conclusie te komen dat hij een eigen praktijk moest starten, volledig tegen alle standaarden in. Afgelopen jaar was het tijd voor een volgende stap. Inmiddels helpt Chris ondernemers bij het terugvinden van hun plezier in het (werk)leven. Dat doet hij onder andere vanuit zijn eigen ervaringen en de XII Waves methode.

EFT Workshop – Jacqueline

Ontvang liefdevolle en helend energie (Reiki of Gabellia) en voel je emotioneel vrij met EFT. Verbind je met je eigenwaarde en zelfliefde en zet spijt om in dankbaarheid, schuldgevoel in zelfwaardering en schaamte in trots. 

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een snelle en effectieve manier om je stress uit te doven. EFT helpt je om je (vaak onbewuste) blokkerende overtuigingen te neutraliseren, eventueel aangevuld door het simultaan ontvangen van Reiki en Seichem energie. Het gelijktijdig ontvangen van deze liefdevolle, zuiverende en beschermenede energie, wordt veelal als een verlichtende meerwaarde ervaren op de EFT behandeling.

Jacqueline

Jacqueline is helderwetend, heldervoelend en maakt als spiegelcoach dankbaar gebruik van mijn spiritualiteit, maar ook van spirituele wezens als mijn honden. Toen ze haar honden Lisha en Sunny kreeg, werd ze ‘per toeval’ herhaaldelijk door omstandigheden in contact gebracht met spiegelhonden en honden als co-werkers binnen de hulpverlening. Hier ging haar bloed van stromen. Uiteindelijk ontvlamde Jacquelines “Inner Sparkle” pas echt, toen ze dit is gaan koppelen met EFT, Reiki en Seichem. Die combinatie geeft emotionele vrijheid, balans en levensgeluk…. “Unleash Your Inner Sparkle”, dat is wat Jacqueline iedereen in het leven gunt.

Communiceren vanuit je eigen kracht – Rose & Nando

Authentiek communiceren, het klinkt makkelijker dan het is. Hoe zorg je ervoor dat je bij jezelf blijft? Daarbij is het belangrijk om te weten wat je belangrijk vindt, het te voelen bij jezelf en het ook te kunnen verwoorden in je eigen woorden. Communiceren is belangrijk in je relaties, zowel in werk als privé. Weet jij te benoemen wat jij belangrijk vindt in relaties? Wat zijn jouw kernwaardes? Deze en andere vragen gaan we door middel van interactieve opdrachten beantwoorden in deze workshop. Zo leer jij vanuit je eigen kracht communiceren, in zowel werk als privé.

Rose

Voor Rose is verbinding, zowel met zichzelf als met anderen, al jarenlang een essentieel thema. Ze focust zich op persoonlijke ontwikkeling door middel van meditatie en reflectie. Daarnaast houdt ze ervan om op een speelse manier naar relaties te kijken, zowel zakelijk als privé, om ze zo bewuster te onderhouden en te verbeteren. Zelf heeft ze een relatievorm gevonden die bij haar past en ze wil daarbij mensen begeleiden in hun zoektocht naar hun eigen vorm van relatie, om zo hun eigen waarheid te ontdekken.

Mindfull koken; zet je zintuigen aan – Sharon

Zet je zintuigen aan met mindful kookworkshop. Een creatieve workshop waarbij beide hersenhelften worden gebruikt om te kunnen innoveren vanuit eigen gevoel.

Ontdek hoe je makkelijk met mindmappen, smaakcombinaties en kooktechnieken kunt bedenken en toepassen in je dagelijks leven vanuit een holistisch benadering.

Je creëert je eigen unieke kunstwerk, gebaseerd op alles dat je in je leven ervaren hebt als het om smaak gaat. Je smaakgeheugen is altijd rijker dan je denkt; de kunst is om het wakker te schudden en met de flow van het moment te gaan.

Laat vooroordelen los, zie kansen en mogelijkheden, sluit je ogen, maak contact met je lichaam en proef het al in je gedachten.

Sharon sluit de workshop af met een hemels eetbare schilderij, inspiratie om jezelf uit te dagen op creativiteit, gezondheid en mindset.

 

Sharon

Sharon heeft al van jongs af aan een liefde voor eten, muziek en mens. Het viel haar op dat dit iets doet met de emoties en gevoelens van mensen. Dit is zij verder gaan bestuderen en haar fascinatie is geboren voor emoties, voeding, biologie en natuurgeneeskunde heeft haar hart gestolen.

Dagprogramma

Deze informatie volgt later.